Nieuws Lees hier ons laatste nieuws

Welkom AAP & NEL!

Gepubliceerd op woensdag 15 september 2021

Het afgelopen jaar zaten collega’s van verschillende teams verantwoordelijk voor het AAP-aanbod niet stil. Achter de schermen werd er hard gewerkt aan een re-styling van het door iedereen geliefde aapje. Het begon voorzichtig met een nieuw design van het activiteitenboekje. We schakelden over van een flyer naar een handige brochure, vol met praktische uitleg en alle beschikbare data van de AAP-kampjes. Het initiatief werd duidelijk gesmaakt!

Vandaag stellen we onze nieuwe AAP voor aan het grote publiek. Maar dat is nog niet alles! “De nieuwe look van AAP was voor ons het ideale moment om een nieuw figuurtje voor te stellen”, vertelt Wendy van Team Welzijn. “Met nijlpaardje NEL willen we nog meer kinderen aanspreken en bereiken. Samen vormen zij hét beeld voor het spelaanbod voor kinderen in Heusden-Zolder.”

Voor de bekendmaking zet de promomachine achter AAP & NEL alle zeilen bij. Bij elk kampje kunnen kinderen voortaan een leuke foto maken bij een kartonnen AAP & NEL display, onze begeleiders krijgen een hippe AAP & NEL outfit en er vallen maandelijks toffe AAP & NEL prijzen te winnen in infozine #vanhtotz.

“Bovendien delen we op zondag 3 oktober tijdens braderie Cité toffe AAP & NEL sleutelhangers uit. Zorg dat je erbij bent! ”, vult Dirk Schops (schepen van Jeugd) aan.

De nieuwe figuurtjes hebben nog heel wat projecten op hun planning staan. In samenwerking met de collega’s van Mobiliteit vervangen we bijvoorbeeld op korte termijn de verkeersborden ‘schoolomgeving’ en ‘opgepast, spelende kinderen’ met aangepaste AAP & NEL borden. Op deze manier willen we de herkenbaarheid van de figuurtjes linken aan andere thema’s die relevant zijn voor deze jonge doelgroep.

AAP & NEL zullen in een mum van tijd de boegbeelden worden voor alles wat kinderen aangaat in onze gemeente en de harten van zowel jong als oud stelen.

Terug naar overzicht

Print deze fiche